10%
  • Hrabrost - Osho
  • Hrabrost - Osho

Hrabrost - Osho

738,00  RSD (sa PDV-om) 820,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788660357221
Na zalihama

Opis

Knjiga Hrabrost  predstavlja nekoliko tehnika meditacije koje je Osho specijalno osmislio da bi pomogao ljudima da se izbore sa svojim strahovima.

Knjiga počinje dubinskim ispitivanjem toga šta znači hrabrost i kako se ona izražava u svakodnevnom životu pojedinca. Za razliku od knjiga koje se fokusiraju na herojska dela u vanrednim okolnostima, ovde je teža usmerena na razvoj unutrašnje hrabrosti koja nam omogućava da vodimo autentične i ispunjene živote na svakodnevnom osnovu. To je ona hrabrost da se promenimo kada je potrebno da se menjamo, hrabrost da se borimo za sopstvenu istinu, čak i protiv mišljenja drugih ljudi, i hrabrost da prihvatimo nepoznato uprkos svojim strahovima - u međuljudskim odnosima, u karijerama, u neprekidnom putovanju ka razumevanju toga ko smo i zašto smo ovde.

„Hrabrost nije odsustvo straha", kaže Osho. Štaviše, ona je potpuno prisustvo straha, uz hrabrost da se suoči sa njime. Ova knjiga daje ptičju perspektivu nad celokupnim terenom - gde strahovi nastaju, kako ih razumeti i kako pronaći hrabrost da se s njima izađe na kraj. Osho smatra da je svaki put kada se u životu nađemo pred nesigurnošću i promenom - to u stvari razlog za slavlje. Umesto da se grčevito držimo poznatog i već viđenog, možemo da naučimo da uživamo u tim situacijama kao u prilikama za avanturu i da produbimo shvatanje o nama samima i svetu oko nas.
Povez knjige : broširani
Strana : 135
Format knjige : 150 x 230 mm 
Pismo : latinica

Informacije

SKU
9788660357221
Težina
0.25 kg
Proizvođač
Broj strana:
135
Format
14 X 23 cm
Jezik
srpski
Izdavač
HARMONIJA
Godina izdanja knjige
2020
Pisac
Osho
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi