10%
  • Farma - dodirni, oseti i slušaj - Toni Wolf

Farma - dodirni, oseti i slušaj - Toni Wolf

2.511,00  RSD (sa PDV-om) 2.790,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788660354442
Na zalihama

Opis

"Farma: Dodirni, oseti i slušaj" je čarobna interaktivna knjiga koja je osmišljena da približi svet životinja na farmi deci na potpuno nov način.

Autor Toni Wolf je stvorio ovo jedinstveno iskustvo čitanja kombinujući tekst, slike i zvuke, čime je stvorio pravo malo čudo za čula.

Unutar ove knjige, deca će biti odvedena na uzbudljivu avanturu kroz farmu, gde će upoznati različite životinje poput krava, svinja, konja, kokošaka i pataka.

Osim predivnih fotografija, deca će imati priliku da dožive zvukove koje ove životinje proizvode, što će dodatno obogatiti njihovo iskustvo čitanja.

Posebno privlačni dodirni elementi knjige omogućavaju deci da se direktno povežu sa sadržajem, istražujući teksture i oblike.

"Farma: Dodirni, oseti i slušaj" je savršena knjiga za mlade istraživače i ljubitelje životinja. Ova knjiga ne samo da pruža znanje o životinjama na farmi, već i podstiče dečju znatiželju i radoznalost prema svetu oko sebe.

Zajedničko čitanje ove knjige će biti ne samo obrazovno iskustvo, već i dragoceno vreme koje će roditelji i deca provesti zajedno, istražujući i učeći o čudesnom svetu životinja.


Povez knjige : tvrd

Strana : 12

Format : 22x22 cm

Pismo  : ćirilica


Informacije

SKU
9788660354442
Težina
0.6 kg
Proizvođač
Broj strana:
12
Format
220 x 220 mm
Jezik
srpski
Izdavač
PUBLIK PRAKTIKUM
Godina izdanja knjige
2017
Pisac
Toni Wolf
Pismo
ćirilica
Povez knjige
tvrd

Preporučeni proizvodi