10%
  • Fantom iz opere - Gaston Leru
  • Fantom iz opere - Gaston Leru

Fantom iz opere - Gaston Leru

891,00  RSD (sa PDV-om) 990,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788676742677
Na zalihama

Opis

Još jedna uzbudljiva priča Gaston Lerua uvućiće vas u svoj zamršeni lavirint fakata i fikcije, mogućeg i nemogućeg, ovostranog i onostranog. Ko je fantom iz Opere: Da li on postoji ili je deo mašte lepe i talentovane glumice Kristine Dae? Ipak njegovo prisustvo ne oseća samo ona.

Njegovo prisustvo potvrđuju i upravnici Opere, balerine, razvodnici...Iako ga niko nije video, okrivljen je za mnogobrojne nesreće pa i smrtne slučajeve u Operi. Bio on samo senka ili čovek od krvi i mesa, postaće deo ljubavnog trougla čiji su glavni akteri: Kristina dae, grof Šanji, Kristinin stari prijatelj iz detinjstva i on, fantom iz Opere. Fantomova mračna, bolesna i opsesivna ljubav prema mladoj glumici probaće da stane na put njenoj iskrenoj ljubavi sa grofom Šanjijem...ako fantom uopšte postoji.

Fantom iz Opere je Leruovo najpoznatije delo. Ova horor drama smatra se jednim od velikih svetskih klasika svetske književnosti, a po motivima ove knjige urađene su brojne ekranizacije, pozorišne predstave, mjuzikli...

 

Format: 21 cm
br. str.: 291
poveztvrd
Pismolatinica

Informacije

SKU
9788676742677
Kategorije
Težina
0.4 kg
Proizvođač
Broj strana:
291
Format
21 cm
Jezik
srpski
Izdavač
OTVORENA KNJIGA
Godina izdanja knjige
2017
Pisac
Gaston Leru
Pismo
latinica
Povez knjige
tvrd

Preporučeni proizvodi