10%
  • Dve kule - Dž.R.R.Tolkin - mek povez
  • Dve kule - Dž.R.R.Tolkin - mek povez

Dve kule - Dž.R.R.Tolkin - mek povez

1.079,00  RSD (sa PDV-om) 1.199,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Zalihe 15
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788660356606
Na zalihama

Opis

Družina Prstena je na svom pohodu prošla razna iskušenja i na kraju se raspala - Gandalf je u borbi s demonom Balrogom nestao u utrobi zemlje, Boromir je najpre podlegao mračnoj moći Prstena a zatim poginuo u napadu Orka, dok su Pipin i Veseli oteti. Frodo, nakon što se uverio koliko mračna moć Prstena utiče na svakoga ko dođe u dodir s njim, odlučuje da put u Mordor nastavi sâm. Ipak, verni Sem ga ne napušta.

Dok putuju ka Planini Usuda, teret koji Frodo nosi sve je teži... U stopu ih prati Golum - upropašćeni stvor ide za Prekrasnim, koji je nekad posedovao, a koji mu je Bilbo Bagins odneo. Ako misle da nađu put do Mordora, Frodo i Sem moraju da prihvate Golumovo nepouzdano savezništvo. 

Daleko odatle, prateći trag otetih Hobita Pipina i Veselog, Aragorn, Legolas i Gimli shvataju da je Sauronova vojska Orka sve brojnija, i da je početak Rata sve bliži. Saruman, Sauronov sluga, u Izengardu stvara čudovišnu rasu Orka i kreće na zemlju Rohan. Preživeli članovi Družine okupljaju saveznike i spremaju se za odsudnu bitku, znajući da će njihova pobeda biti uzaludna ako Frodo ne stigne na cilj...


Povez knjige : mek

Strana : 407

Format knjige : 140 x 200  mm

Pismo : latinica


Informacije

SKU
9788660356606
Kategorije
Težina
0.51 kg
Proizvođač
Broj strana:
47
Format
15 X 20 cm
Jezik
srpski
Izdavač
PUBLIK PRAKTIKUM
Godina izdanja knjige
2019
Pisac
Džon Ronald Rejel Tolkin
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi