10%
  • Družina prstena - Dž.R.R.Tolkin - mek povez
  • Družina prstena - Dž.R.R.Tolkin - mek povez

Družina prstena - Dž.R.R.Tolkin - mek povez

1.169,00  RSD (sa PDV-om) 1.299,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Zalihe 8
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788660356590
Na zalihama

Opis

Kada ekscentrični Hobit Bilbo Bagins na oproštajnoj zabavi povodom svog 111. rođendana iznenada i naočigled zaprepašćenih gostiju volšebno nestane, u idiličnom Okrugu pokrenuće se lanac događaja koji će uzdrmati čitav Srednji svet i odrediti njegovu sudbinu. Bilbo je, naime, odlučio da ostatak života provede u vilovnjačkom carstvu Rivendal, i svu svoju imovinu ostavio je mladom rođaku Frodu Baginsu, uključujući i tajanstveni prsten koji njegovog nosioca čini nevidljivim. Ali dok se oprašta sa starim prijateljem Gandalfom, moćni čarobnjak shvata da je Bilbov prsten mnogo više od rekvizita za hobitske trikove...

Tri prstena za prste kraljeva vilin-vrste pod nebesima što sjaju, Sedam za vladare Patuljaka u dvoru njihovom kamnom, Devet za Smrtne Ljude koje smrt čeka na kraju, Jedan za Mračnog Gospodara na njegovom prestolu tamnom U Zemlji Mordor gde Senke traju. Jedan Prsten da svima gospodari, jedan za svima seže, Jedan Prsten da sve okupi i u tami ih sveže U Zemlji Mordor gde Senke traju.

Epska priča o zaboravljenim i ponovo izmišljenim vremenima u kojima su zemljom hodali Ljudi, Čarobnjaci, Vilovnjaci, Patuljci i Hobiti. Dok se senka moćnog gospodara zla Saurona nadvija nad svetom, a potmuli bat njegovih hordi preti poslednjim ratom, Družina Prstena kreće na dugo i opasno putovanje: čarobnjak Gandalf, vilovnjak Legolas, patuljak Gimli, zapovednik ljudske vojske Boromir, potomak kralja od davnina Aragorn i četiri mala „polušana” – Pipin, Veseli, Sem i Frodo. Udružuju se u pohodu na Mordor, da bi tamo, na Planini Usuda, uništili Jedinstveni Prsten, jedino što Sauronu nedostaje da postane nepobediv.


Povez knjige : mek

Strana : 484

Format knjige : 140 x 200  mm

Pismo : latinica


Informacije

SKU
9788660356590
Kategorije
Težina
0.59 kg
Proizvođač
Broj strana:
484
Format
16 X 20 cm
Jezik
srpski
Izdavač
PUBLIK PRAKTIKUM
Godina izdanja knjige
2019
Pisac
Džon Ronald Rejel Tolkin
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi