10%
  • Dijagnoza: Ljubav - Simonida Milojković
  • Dijagnoza: Ljubav - Simonida Milojković

Dijagnoza: Ljubav - Simonida Milojković

629,00  RSD (sa PDV-om) 699,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788652130832
Na zalihama

Opis

"Dijagnoza: Ljubav" - Simonida Milojković nas uvodi u intrigantnu priču o sudaru strasti, manipulacije i ljubavi, ispričanu kroz perspektive dve ključne osobe. Petar, oženjeni i uspešni psihijatar, odlučuje da istraži granice zaljubljenosti kao psihoze tako što će započeti aferu sa zavodljivom glumicom Jelenom. Šta počinje kao eksperiment postepeno prerasta u kompleksan odnos, a dnevnici oboje junaka iznose svoje viđenje iste priče.

Jelenin dnevnik zrači sa strašću i iskrenošću, prikazujući njeno intenzivno zaljubljivanje i verovanje da je pronašla svoju srodnu dušu. Sa druge strane, Petrova beležnica hladno analizira situaciju, istražujući psihološke mehanizme zaljubljenosti i manipulacije. Čitaoce vodi kroz njegovu interpretaciju događaja, dodajući složenost priči.

Simonida Milojković, autorica bestselera kao što su "Grabljivica", "Ljubav u doba kokaina" i "Žena", donosi nam svoj najsloženiji roman do sada. "Dijagnoza: Ljubav" istražuje duboke ljudske emocije, razotkrivajući mračne aspekte ljubavi i manipulacije. Ova knjiga izaziva čitaoce da preispitaju svoje stavove o ljubavi i odnosima, te ostavlja neizvesnost do samog kraja - kakav će ishod imati eksperiment i gde će se granice ljubavi i manipulacije zaista ispreplesti.

Format: 13x20 cm
Broj strana: 184
Pismo: Latinica
Povez: Mek

Informacije

SKU
9788652130832
Kategorije
Težina
0.3 kg
Proizvođač
Jezik
srpski
Izdavač
LAGUNA
Godina izdanja knjige
2018
Pisac
Simonida Milojković
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi