Čarobne stepenice do uspeha - Napoleon Hil

748,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788688617130
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

Knjiga Čarobne stepenice do uspeha Napoleona Hila, klasično delo koje dugo nije bilo u štampi, ponovo je dostupna sa revizijom i prilagođena potrebama XXI veka. Objavljena je prvi put na samom početku Velike ekonomske krize u Americi, sedam godina pre nego što će biti objavljena knjiga Misli i obogati se, tako da su njene šanse da uspe bile propale zajedno sa američkom ekonomijom.

Međutim, ideje u ovoj knjizi su se pokazale zaista sjajnim i one su zapravo posadile seme iz koga će kasnije isklijati još poznatija knjiga. U ovoj knjizi, Napoleon Hil skuplja na jednom mestu svu mudrost najvećih umova u istoriji američkog poslovnog sveta, a to je bio rezultat pet hiljada obavljenih razgovora sa poslovnim divovimaHilovog vremena među kojima su i Endrju Karnegi, Aleksandar GrejamBel, Henri Ford, P. T. Barnum i drugi. Kao duhovni učitelj svih duhovnih učitelja koji se bave uspehom,Napoleon Hil je postao savetnik predsednika Amerike Frenklina Delano Ruzvelta.

U knjizi Čarobne stepenice do uspeha, testirano je i isprobavano sedamnaest Hilovih Zakona uspeha i zaključak je da zaista čudesno funkcionišu. Jednostavnim i jasnim jezikom, Hilove tehnike otkrivaju ideale i dela koji daju moć svima onima koji ih koriste i omogućavaju im da postanu vođe i uspešni u svom poslu. 

Knjiga dokazuje da se prave vođe ne rađaju – oni se oblikuju neverovatno sličnim, jednostavnim i dinamičnim nizom navika.


Povez knjige : broširani

Strana :160

Format knjige : 13.5x21 cm

Pismo : latinica

 

 

Informacije

SKU
9788688617130
Težina
0.3 kg
Proizvođač
Broj strana:
180
Format
13.5 x 21 cm
Jezik
srpski
Izdavač
Admiral Books
Godina izdanja knjige
2019
Pisac
Napoleon Hil
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek