10%
  • Atomske navike - Džejms Klir

Atomske navike - Džejms Klir

1.089,00  RSD (sa PDV-om) 1.210,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788663030428
Na zalihama

Opis

"Atomske navike" je knjiga autora Džejmsa Klira, jednog od vodećih svetskih stručnjaka za formiranje navika. Ova knjiga nudi dokazani okvir za poboljšanje svakodnevnih navika, bez obzira na vaše ciljeve.

Autor otkriva praktične strategije koje će vas naučiti kako da formirate dobre navike, kako da se oslobodite loših navika i kako da ovladate malim navikama koje vode do izvanrednih rezultata. U knjizi ćete naučiti kako da napravite vreme za nove navike, prevaziđete nedostatak motivacije i volje, oblikujete svoje okruženje kako biste olakšali postizanje uspeha, te kako da se vratite na pravi put kada skrenete sa kursa.

"Atomske navike" menjaju način na koji razmišljate o napretku i uspehu, pružajući vam alate i strategije koje su vam potrebne za transformaciju vaših navika. Bez obzira da li želite ostvariti sportske uspehe, promeniti industriju u kojoj radite ili jednostavno postići lične ciljeve kao što su prestanak pušenja, gubitak težine ili smanjenje stresa, ova knjiga vam pruža sistem koji će vam pomoći da postignete te promene.

Autor naglašava da problem nije u vama, već u vašem sistemu promene. Loše navike se ponavljaju zato što imate pogrešan sistem. Knjiga vam pruža dokazane metode kako biste podigli nivo svojih ciljeva i dostigli nove visine u ostvarivanju željenih promena u vašem životu.
Povez knjige : broširani
Strana : 267
Format knjige : 21 cm
Pismo : latinica

Informacije

SKU
9788663030428
Težina
0.45 kg
Proizvođač
Jezik
srpski
Izdavač
FINESA
Godina izdanja knjige
2019
Pisac
Džejms Klir
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek, broširan

Preporučeni proizvodi