10%
  • AFTER 4 – Posle pada 2 - Ana Tod
  • AFTER 4 – Posle pada 2 - Ana Tod

AFTER 4 – Posle pada 2 - Ana Tod

898,00  RSD (sa PDV-om) 998,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788677025069
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

Drugi deo knjige POSLE PADA.

Tesina i Hardinova ljubav dosad je bila komplikovana. Sad je zapetljanija nego ikad. Posle pada... život više nikad neće biti kao ranije.

Baš kad Tesa donese najvažniju odluku u životu, sve se naglo menja. Otkrića o njenoj porodici, pa o Hardinovoj, bacaju senku sumnje na sve što su njih dvoje ikada znali i dodatno otežavaju mogućnost njihove zajedničke budućnosti.

Tesin život se iz osnova menja. Svi su drugačiji nego što ih je ona zamišljala. I prijatelji, i porodica. Hardin, jedina osoba na koju bi morala biti kadra da se osloni, besan je jer je otkrio ozbiljnu tajnu koju je ona krila. Umesto da je razume, on odlučuje da je sabotira.

Tesa zna da je Hardin voli i da će učiniti sve kako bi je zaštitio, ali postoji razlika između ljubavi prema nekome i želje da taj neko bude deo tvog života. Začarani krug ljubomore, nepredvidljivog besa i opraštanja sve je zamorniji. Ona nikad ni prema kome nije gajila toliko duboka osećanja, nikad nije bila toliko zaneta ničijim poljupcima – ali da li je neugasivi žar između nje i Hardina vredan sve ostale drame? Ljubav je nekad bila dovoljna da ih zadrži zajedno. Ako Tesa sad pođe za svojim srcem, da li će to biti... kraj?

Serijal After, koji je Ana Tod prvo objavljivala na internetu, dosegao je neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad je izašao u štampanom izdanju, postao je veliki hit u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji i Španiji.


 

Povez knjige : broširani

Strana : 344

Format : 14,5 x 20,5 cm

Pismo  : latinica

Informacije

SKU
9788677025069
Težina
0.4 kg
Proizvođač
Format
14,5 x 20,5 cm
Izdavač
ČAROBNA KNJIGA
Godina izdanja knjige
0
Pisac
Ana Tod
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi