10%
  • 12 pravila za život - Dr Džordan Piterson
  • 12 pravila za život - Dr Džordan Piterson

12 pravila za život - Dr Džordan Piterson

1.305,00  RSD (sa PDV-om) 1.450,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788660355906
Na zalihama

Opis

"12 pravila za život" je knjiga napisana od strane dr Džordana Pitersona, kliničkog psihologa i profesora psihologije na Univerzitetu u Torontu. Ova knjiga je postala veoma poznata i uticajna, a autor je stekao veliki broj pristalica širom sveta svojim stavovima i porukom o ličnoj odgovornosti i smislu života.

U knjizi, dr Džordan Piterson iznosi dvanaest pravila za život koja su rezultat njegovih iskustava iz kliničke prakse, ličnog života, drevnih učenja i najnovijih naučnih saznanja. Ova pravila nude smernice kako pronaći smisao i svrhu u životu, kao i kako se nositi sa izazovima i haosom koji nas okružuje. Autor ističe važnost principa, reda, standarda, vrednosti, rutine i tradicije kako bismo održali ravnotežu između reda i haosa.

"Dvanaest pravila za život" ima za cilj da nam pomogne da pronađemo taj balans između stabilnosti i istraživanja, transformacije i saradnje. Kroz ova pravila, dr Piterson nas vodi ka mestu gde se suočavamo sa svojom samosvešću, krhkošću i smrtnošću, ali istovremeno razvijamo sposobnost da se nosimo sa tim izazovima bez osećaja oštećenosti ili žrtve. Autor naglašava da ako svako pojedinačno živi prema ovim pravilima, to može doprineti procvatu kolektiva.

Ova knjiga je postala veoma popularna zbog svojih dubokih razmišljanja o životu, ličnom razvoju i smislu, te je privukla pažnju mnogih čitalaca koji traže inspiraciju za prevazilaženje izazova i razumevanje kompleksnosti života.


Povez knjige : mek

Strana : 340

Format knjige : 150 x 230 mm

Pismo : latinica

 

 

Informacije

SKU
9788660355906
Težina
0.7 kg
Proizvođač
Broj strana:
394
Format
15 X 23 cm
Jezik
srpski
Izdavač
HARMONIJA
Godina izdanja knjige
2018
Pisac
Džordan Piterson
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi